Onze winkel

Al ruim 30 jaar een begrip

Al 30 jaar is de Tweewielerhoek Reinier een begrip in Kampen en omstreken. 
Op bijna 500 vierkante meter, elke meter vol met de beste kwaliteitsfietsen (ebikes)van bekende merken voor alle leeftijden. o.a.GAZELLE, GIANT, CORTINA, ALPINA, UNION, ACHIELLE en VAN RAAM. hebben we het niet staan dan kunnen wij het gewoon voor u bestellen.De overzichtelijke showroom is verdeeld in twee etages waarvan de bovenverdieping vol met de nieuwste TRANSPORT ,TRENDY en LIFESTYLE Bikes. U vindt er een uitgebreid assortiment accessoires, alles zeer overzichtelijk gepresenteerd. 
Van (rieten)manden tot tassen, zadels, kinderzitjes, reparatie- en vervangingsbenodigdheden, style your bike accessoires en stadsfiets accessoires 
U vindt in één oogopslag wat u zoekt. 
Een ruim assortiment accessoires en onderdelen is op voorraad, dus de moeite waard om eens een kijkje te nemen in onze zaak!

De koffie staat klaar!!!                                                              

Met onze Bovagservice en -nazorg kunt u er altijd van op aan dat uw fiets in goede handen is. Onze gediplomeerde monteurs staan vakkundig en snel voor u en uw fiets klaar in onze moderne werkplaats.
Indien uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, is er de speciale ‘quick service’ waardoor de reparatie snel of soms zelfs ter plekke kan worden uitgevoerd terwijl u wacht of even een boodschap gaat doen. Zodoende kunt u weer snel op uw gerepareerde fiets stappen! Duurt het iets langer dan staat er altijd een leenfiets voor u klaar! Wij zijn gevestigd in Kampen, maar ook ideaal bereikbaar vanuit IJsselmuiden Emmeloord of Dronten. Heeft u onze Cortina fietsen al gezien? 

 Haal en breng service 

 

  

Adres , telefoonnummers, route. »

  :Adres G...

Openingstijden »

              &...

Privacybeleid »

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in o...

Algemene voorwaarden »

Deze Algemene Voorwaarden van BOVAG Tweewielerbedr...