Nieuws

Vragen over de lockdown - Tweewielerhoek Reinier

16-02-2021

Algemene informatie   Click en collect bestel online en haal je product op bij de winkel.  Winkel tijdens de lockdown gesloten. in de webshop kunt u onze voorraad fietsen en onderdelen bestellen Werkplaatsblijft open op afspraak en u kunt u fietsen brengen u kunt een proefrit aan huis plannen tijdens de lockdown         Vragen over de Lockd..

Gazelle CityGo teamfiets - Tweewielerhoek Reinier

15-02-2018

Gazelle support al jaren TeamNL voor de Olympische Spelen. Zowel in Sochi als in Rio de Janeiro beschikte TeamNL over oranje Gazelles. Ook in Pyeongchang voorziet Gazelle de Nederlandse atleten van fietsen, ditmaal een nieuw model: de oranje CityGo TeamNL. Steun Oranje als supporter en ontdek de CityGo TeamNL zelf. Deze robuuste en onverwoestbare olympische fiets is erop gebouwd om alle krach..

Nieuw de Gazelle Grenoble connect - Tweewielerhoek Reinier

30-01-2018

Gazelle Connected bike Wist je dat er per dag 311 fietsen worden gestolen in Nederland? (bron ANWB) Met de Grenoble C7+ HMB Connect van Gazelle helpen wij jouw fiets beschermen. Met extra fietsondersteuning wordt elke fietstocht makkelijker en veel leuker. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een e-bike en laten een fiets zonder ondersteuning staan. Helaas is een e-..

Feestdagen! - Tweewielerhoek Reinier

07-12-2017

Daarom willen wij u vragen u onderhoud aan de fiets tijdig in te plannen i.v.m. een lagere bezetting in de werkplaats. De werkplaats en winkel zijn gesloten van  zaterdag 23 December t/m dinsdag 26 December  en van zaterdag 30 December t/m maandag 1 Januari..

Gratis verlichting controle! - Tweewielerhoek Reinier

15-09-2017

Najaar! 
De donkere tijd breekt weer aan.

Laat gratis uw verlichting controleren!
En ontvang 15% korting op onderdelen.

Vakantie periode! (van week 30 t/m 35) - Tweewielerhoek Reinier

30-06-2017

De vakantie periode komt eraan!
Daarom willen wij u vragen u onderhoud aan de fiets tijdig in te plannen i.v.m. een lagere bezetting in de werkplaats.
De werkplaats en winkel zijn gesloten in de week van 19 augustus t/m 26 augustus. 

VVN en Gazelle testen de fiets - Tweewielerhoek Reinier

18-05-2017

Samenvatting Tot de zomervakantie testen Het Rhedens, Veilig Verkeer Nederland en Gazelle de fiets met SafeDrivePod SafeDrivePod schakelt mobieltje onderweg uit Dieren, 17 mei – Samen met zo’n veertig leerlingen van Het Rhedens Dieren test Gazelle haar fiets met SafeDrivePod. Dit is de eerste fiets ter wereld die de smartphone onderweg blokkeert en bell..

Eerste THUISZORG fietsen uitgeleverd - Tweewielerhoek Reinier

16-01-2017

De eerste THUISZORG fietsen zijn uitgelverd aan IJSSELHEEM.


 

Gazelle Speed Bike - Tweewielerhoek Reinier

13-12-2016

Nu nieuw binnen: CityZen Speed Razend snel De CityZen Speed is perfect voor forenzen. Bereik je bestemming razendsnel en met zo min mogelijk inspanning, dankzij de krachtige middenmotor. Zo stap je fris en nog vol energie van de fiets af. ..

Nieuwe collectie Giant Fietsen - Tweewielerhoek Reinier

01-11-2016


 Ook de nieuwste collectie Giant Fietsen zijn er weer!!
                     https://www.giant-bicycles.com/nl-nl/