Nieuws

Vragen over de lockdown - Tweewielerhoek Reinier

16-02-2021

    Algemene informatie   Click en collect bestel online en haal je product op bij de winkel.  Winkel tijdens de lockdown gesloten. in de webshop kunt u onze voorraad fietsen en onderdelen bestellen Werkplaatsblijft open op afspraak en u kunt u fietsen brengen u kunt een proefrit aan huis plannen tijdens de lockdown         Vr..

Stoere fiets in de spotlight, de Alpina Trial! - Tweewielerhoek Reinier

31-05-2018

De Alpina Trial is een stoere jongensfiets voor echt durfals! De Alpina Trial is verkrijgbaar van 16”-26” en zijn allemaal uitgevoerd met een lichtgewicht aluminium frame. Vanaf 20” zijn de fietsen ook voorzien van batterijverlichting, een AXA slot en zelfs een verende voorvork waardoor je super kan crossen met vriendjes! Belangrijk is dat kids op deze fiets veilig over ..

Gazelle CityGo C3 wint Fiets van het jaar 2018 Award - Tweewielerhoek Reinier

10-03-2018

Gazelle CityGo C3 wint Fiets van het jaar 2018 Award   Wat zei de jury over de Gazelle CityGo: “De CityGo C3 is een eigentijdse fiets met robuuste rijeigenschappen. De fiets kent modieuze kleuren, is goed in balans en biedt waar voor zijn geld”, aldus het rapport van de jury. Die bestond uit onafhankelijke experts van onder meer RAI Vereniging, de ANWB en fietsmedia. ..

Gazelle CityGo teamfiets - Tweewielerhoek Reinier

15-02-2018

Gazelle support al jaren TeamNL voor de Olympische Spelen. Zowel in Sochi als in Rio de Janeiro beschikte TeamNL over oranje Gazelles. Ook in Pyeongchang voorziet Gazelle de Nederlandse atleten van fietsen, ditmaal een nieuw model: de oranje CityGo TeamNL. Steun Oranje als supporter en ontdek de CityGo TeamNL zelf. Deze robuuste en onverwoestbare olympische fiets is erop gebouwd om alle krach..

Nieuw de Gazelle Grenoble connect - Tweewielerhoek Reinier

30-01-2018

Gazelle Connected bike Wist je dat er per dag 311 fietsen worden gestolen in Nederland? (bron ANWB) Met de Grenoble C7+ HMB Connect van Gazelle helpen wij jouw fiets beschermen. Met extra fietsondersteuning wordt elke fietstocht makkelijker en veel leuker. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een e-bike en laten een fiets zonder ondersteuning staan. Helaas is een e-..

Feestdagen! - Tweewielerhoek Reinier

07-12-2017

Daarom willen wij u vragen u onderhoud aan de fiets tijdig in te plannen i.v.m. een lagere bezetting in de werkplaats. De werkplaats en winkel zijn gesloten van  zaterdag 23 December t/m dinsdag 26 December  en van zaterdag 30 December t/m maandag 1 Januari..

Gratis verlichting controle! - Tweewielerhoek Reinier

15-09-2017

Najaar! 
De donkere tijd breekt weer aan.

Laat gratis uw verlichting controleren!
En ontvang 15% korting op onderdelen.

Vakantie periode! (van week 30 t/m 35) - Tweewielerhoek Reinier

30-06-2017

De vakantie periode komt eraan!
Daarom willen wij u vragen u onderhoud aan de fiets tijdig in te plannen i.v.m. een lagere bezetting in de werkplaats.
De werkplaats en winkel zijn gesloten in de week van 19 augustus t/m 26 augustus. 

VVN en Gazelle testen de fiets - Tweewielerhoek Reinier

18-05-2017

Samenvatting Tot de zomervakantie testen Het Rhedens, Veilig Verkeer Nederland en Gazelle de fiets met SafeDrivePod SafeDrivePod schakelt mobieltje onderweg uit Dieren, 17 mei – Samen met zo’n veertig leerlingen van Het Rhedens Dieren test Gazelle haar fiets met SafeDrivePod. Dit is de eerste fiets ter wereld die de smartphone onderweg blokkeert en bell..

Giant Elektrische fiets met € 400.00 korting - Tweewielerhoek Reinier

17-05-2017

30 Jaar in Nederland Dit jaar viert Giant haar 30-jarig jubileum. Dit jubileum vieren wij graag samen met u! Wij introduceren namelijk de speciale Giant Entour-E+ serie. Een scherp geprijsde e-bike die innovatieve en betrouwbare motor- en accutechniek combineert met gemakkelijke bediening en een strak frame design.Daarnaast kunt u zelf bepalen welke accucapaciteit u nodig heef..

Eerste THUISZORG fietsen uitgeleverd - Tweewielerhoek Reinier

16-01-2017

De eerste THUISZORG fietsen zijn uitgelverd aan IJSSELHEEM.


 

Meer grip en veiligheid in kou met winterbandenm - Tweewielerhoek Reinier

14-12-2016

Meer grip en veiligheid in kou met winterbanden Gazelle adviseert fietsers voor winterbanden te kiezen Populariteit van winterbanden neemt steeds meer toe Dieren, 6 december – De winter is in aantocht en dat betekent dat mensen massaal naar de autodealer gaan voor een bandenwissel. Speciale winterbanden verbeteren het rijgedrag bij gladheid en kou. Sinds enige tijd zijn er ook winterbande..

Gazelle Speed Bike - Tweewielerhoek Reinier

13-12-2016

Nu nieuw binnen: CityZen Speed Razend snel De CityZen Speed is perfect voor forenzen. Bereik je bestemming razendsnel en met zo min mogelijk inspanning, dankzij de krachtige middenmotor. Zo stap je fris en nog vol energie van de fiets af. ..

Nieuwe collectie Giant Fietsen - Tweewielerhoek Reinier

01-11-2016


 Ook de nieuwste collectie Giant Fietsen zijn er weer!!
                     https://www.giant-bicycles.com/nl-nl/