Nieuws

Gratis verlichting controle!

15-09-2017

​Najaar!  De donkere tijd breekt weer aan. Laat gratis uw verlichting controleren! En ontvang 15% korting op onderdelen...

Aanbiedingen !!

19-07-2017

We hebben nog diverse modellen van Flyer, Gazelle, Giant en Cortina met heel veel voordeel kijk snel in de webshop of kom gewoon even langs?
De koffie staat klaar

Vakantie periode! (van week 30 t/m 35)

30-06-2017

De vakantie periode komt eraan!
Daarom willen wij u vragen u onderhoud aan de fiets tijdig in te plannen i.v.m. een lagere bezetting in de werkplaats.
De werkplaats en winkel zijn gesloten in de week van 19 augustus t/m 26 augustus. 

VVN en Gazelle testen de fiets met SafeDrivePod SafeDrivePod schakelt mobieltje onderweg uit

18-05-2017

Samenvatting Tot de zomervakantie testen Het Rhedens, Veilig Verkeer Nederland en Gazelle de fiets met SafeDrivePod SafeDrivePod schakelt mobieltje onderweg uit Dieren, 17 mei – Samen met zo’n veertig leerlingen van Het Rhedens Dieren test Gazelle haar fiets met SafeDrivePod. Dit is de eerste fiets ter wereld die de smartphone onderweg blokkeert en bell..

Giant Elektrische fiets met € 400.00 korting

17-05-2017

30 Jaar in Nederland Dit jaar viert Giant haar 30-jarig jubileum. Dit jubileum vieren wij graag samen met u! Wij introduceren namelijk de speciale Giant Entour-E+ serie. Een scherp geprijsde e-bike die innovatieve en betrouwbare motor- en accutechniek combineert met gemakkelijke bediening en een strak frame design.Daarnaast kunt u zelf bepalen welke accucapaciteit u nodig heef..

ANWB Fietscheck

16-02-2017

Eerste THUISZORG fietsen uitgeleverd IJSSELHEEM

16-01-2017

De eerste THUISZORG fietsen zijn uitgelverd aan IJSSELHEEM.  ..

Meer grip en veiligheid in kou met winterbanden

14-12-2016

Meer grip en veiligheid in kou met winterbanden Gazelle adviseert fietsers voor winterbanden te kiezen Populariteit van winterbanden neemt steeds meer toe Dieren, 6 december – De winter is in aantocht en dat betekent dat mensen massaal naar de autodealer gaan voor een bandenwissel. Speciale winterbanden verbeteren het rijgedrag bij gladheid en kou. Sinds enige tijd zijn er ook winterbande..

Gazelle Speed Bike

13-12-2016

Nu nieuw binnen: CityZen Speed Razend snel De CityZen Speed is perfect voor forenzen. Bereik je bestemming razendsnel en met zo min mogelijk inspanning, dankzij de krachtige middenmotor. Zo stap je fris en nog vol energie van de fiets af. ..

Nieuwe collectie Giant Fietsen

01-11-2016

 Ook de nieuwste collectie Giant Fietsen zijn er weer!!                      https://www.giant-bicycles.com/nl-nl/..

nieuwe modellen Gazelle zijn binnen

28-09-2016

De nieuwe modellen van gazelle zijn weer op voorraad. o.a. de gazelle orange met de middenmotor van bosch. Deze fiets is nu met een compleet nieuw frame exclusief bij ons verkrijgbaar. Kom langs en overtuig uzelf van de uiterst prettige rij prestaties van deze fiets. Ook de nieuwe brochure's zijn er weer!..