Fietsenwinkel Dronten

Tweewielerhoek Reinier heeft een groot aanbod fietsen in de regio Dronten. Bij ons kunt u terecht voor vakkundig en eerlijk advies. Ook voor de reparatie of het onderhoud van uw fiets bent u bij ons aan het juiste adres. Onze fietsenwinkel nabij Dronten bestaat uit circa 500 vierkante meter, in onze winkel zijn fietsen voor alle leeftijden te vinden. Van jong tot oud! Wij leveren fietsen van diverse bekende merken. Denk hierbij aan merken als Batavus, Sparta, Gazelle, Loekie en Flyer. Dus bent u op zoek naar een fietsenwinkel nabij Dronten? Kom dan naar Tweewielerhoek Reinier! 

Fietsenwinkel Dronten
 

Op zoek naar een tweedehands elektrische fiets in Dronten?

Elektrische fietsen (ook wel e-bikes) zijn tegenwoordig erg populair. Een aantal jaar geleden waren het voornamelijk ouderen met een elektrische fiets. Tegenwoordig is de vraag naar een elektrische fiets groot in bijna elke leeftijdscategorie. Een elektrische fiets is ideaal voor woon-werk verkeer en zorgt ervoor dat u altijd wind mee heeft! Bent u op zoek naar een elektrische fiets, maar wilt u niet de volle pond betalen? Wij bieden ook tweedehands elektrische fietsen aan in onze fietsenwinkel dichtbij Dronten. Benieuwd naar ons aanbod tweedehands elektrische fietsen in de regio Dronten (dichtbij Emmeloord en IJsselmuiden)? Klik hier voor ons aanbod.
 

Ons assortiment nieuwe fietsen

Bent u op zoek naar een fiets over de laatste technieken beschikt? Wij hebben we een groot aanbod fietsen in onze fietsenwinkel nabij Dronten. Wij verkopen merken als Gazelle, Giant, Sparta, Cortina, Batavus en Alpina. Ook verkopen wij kinderfietsen van het populaire merk Loeki. Bij onze fietsenwinkel in Dronten kunt u onder andere terecht voor stadsfietsen, transportfietsen, elektrische fietsen, hybride fietsen, loopfietsen, mountainbikes en loopfietsen.

 

Ook voor de verkoop van stationsfietsen

Op zoek naar een goedkope fiets voor bijvoorbeeld vervoer naar het station? Wij verkopen we ook zogenaamde ‘stationsfietsen’. Deze fietsen zijn uiteraard nagelopen door de gekwalificeerde monteurs van Tweewielerhoek Reinier. Stationsfietsen zijn bij ons te koop vanaf €50,-. Informeer naar ons actuele aanbod bij onze fietsenwinkel in Dronten.

De openingstijden van onze fietsenwinkel nabij Dronten

Bent u toe aan een nieuwe fiets? Het is belangrijk om een proefrit te maken. U bent er dan zeker van dat de fiets goed bij u past. Uiteraard adviseren we u graag over de juiste maat. Kom langs in onze fietsenwinkel nabij Dronten voor het maken van een proefrit. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Emmeloord of IJsselmuiden.

Openingstijden Tweewielerhoek Reinier, regio Dronten.
Maandag: 08:00-12.30 / 13.30-18.00
Dinsdag: 08:00-12.30 / 13.30- 18.00
Woensdag: 08:00-12.30 / 13.30- 18.00
Donderdag: 08:00-12.30 / 13.30- 18.00
Vrijdag: 08:00-12.30 / 13.30- 18.00 (koopavond 19.00-21.00 maart t/m oktober)
Zaterdag: 08:30-12:00

Onze adresgegevens
Graafschap 30/32
8261 LC Kampen
Tel: 038-3317126
E-mail: info@tweewielerhoek-reinier.nl
 

Routebeschrijving naar onze fietsenwinkel dichtbij Dronten

U bereikt ons vanaf Dronten binnen circa 20 minuten met de auto. Zie ook onderstaande routebeschrijving.