Fietsenwinkel Emmeloord

Voor een groot aanbod fietsen in de regio Emmeloord, bent u bij Tweewielerhoek Reinier aan het juiste adres! Uiteraard bent u voor elektrische fietsen nabij Emmeloord, Dronten, IJsselmuiden en Kampen (ook wel e-bikes) ook aan het juiste adres bij ons. Naast de verkoop van fietsen in de regio Emmeloord, repareren en onderhouden wij ook fietsen. Ook voeren wij het onderhoud van elektrische fietsen uit. Iedereen is welkom bij ons, van jong tot oud. We hebben dan ook voor iedereen een geschikte fiets. Van kinderfiets tot hybride fiets of stadsfiets. Onze fietsenwinkel is niet gevestigd in Emmeloord zelf, maar u bereikt ons binnen slechts 25 minuten rijden vanaf Emmeloord.

Fietsenwinkel Emmeloord
 

Ook voor een tweedehands fiets!

Wij verkopen voornamelijk nieuwe fietsen, en hebben dan ook een groot assortiment. Regelmatig krijgen wij ook de vraag of wij ook tweedehands fietsen verkopen. Bijvoorbeeld voor een student die de fiets gebruikt om naar school of het busstation te gaan. Ook wel een ‘stationsfiets’ genoemd. Wij hebben regelmatig tweedehands fietsen op voorraad. Al onze tweedehands fietsen zijn uitgebreid nagelopen en gecontroleerd. U kunt er dus zeker van zijn dat u een fiets koopt waar u nog jaren plezier van heeft. Zo is de Gazelle Impata voor heren bijvoorbeeld te koop voor €150,-. Wist u dat wij ook tweedehands elektrische fietsen verkopen in onze fietsenwinkel dichtbij Emmeloord? Hierdoor krijgt u de kans om tegen lage kosten op een elektrische fiets te rijden. Daarnaast verkopen wij ook tweedehands hybride-, transport-, moeder-, stads- en kinderfietsen.
 

De openingstijden van onze fietsenwinkel nabij Emmeloord

Onze fietsenwinkel nabij Emmeloord is geopend van maandag tot en met zaterdag. 
Openingstijden Tweewielerhoek Reinier, regio Emmeloord:

Route vanaf Emmeloord naar onze fietsenwinkel

U bereikt onze fietsenwinkel nabij Emmeloord binnen circa 25 minuten rijden. Via onderstaand kaartje kunt u een gepersonaliseerde route maken. Klik hiervoor met de linkermuisknop op 'Meer opties’ in het kaartje. Woont u nabij Emmeloord, Dronten, IJsselmuiden of omgeving én bent u op zoek naar de aanschaf van een nieuwe fiets? Kom dan langs bij Tweewielerhoek Reinier! Uiteraard bent u ook welkom in onze fietsenwinkel nabij Emmeloord voor reparatie of onderhoud van uw fiets.