Elektrische fiets IJsselmuiden

Bij Tweewielerhoek Reinier bent u aan het juiste adres voor een elektrische fiets in IJsselmuiden. Wij zijn namelijk op slechts 2.5 kilometer vanaf IJsselmuiden gevestigd. Aan de Graafschap 30/32 in Kampen kunt u een uitgebreid aanbod elektrische fietsen vinden, zowel nieuw als tweedehands. Wij verkopen elektrische fietsen  nabij IJsselmuiden van diverse merken, en in diverse prijsklassen. Bekijk ons totale aanbod hier!

Elektrische fiets IJsselmuiden
Elektrische fiets erg populair

Overweegt u een elektrische fiets in IJsselmuiden te kopen? De elektrische fiets is erg populair. Voorheen waren het voornamelijk de senioren die rondreden op de elektrische fiets, maar tegenwoordig is iedereen overtuigd van de voordelen van een elektrische fiets. De elektrische fiets is dan ook verkrijgbaar in verschillende varianten. De meeste mensen denken bij een elektrische fiets aan een stadsfiets, maar wist u dat er bijvoorbeeld ook elektrische mountainbikes verkrijgbaar zijn? Wij hebben diverse varianten elektrische fietsen nabij IJsselmuiden, zowel in de winkel als in de webshop!


Perfect voor woon-werk verkeer!

Wist u dat ruim 80% van alle gereden autoritten minder dan 20 kilometer (enkele reis) bedraagt? Op een ‘gewone’ fiets lijkt 20 kilometer heel wat, maar met een elektrische fiets is dit een kleine afstand. Dit maakt de elektrische fiets perfect voor woon-werkverkeer. Buiten dat het gezond en ontspannend is, kunnen er veel kosten worden bespaard door te kiezen voor een elektrische fiets. Minder brandstofkosten, onderhoud en slijtage van auto-onderdelen zorgen voor minder maandelijkse kosten.

Ook voor schoolgaande kinderen is een elektrische fiets ideaal. Kinderen die in IJsselmuiden wonen, maar naar school gaan in Kampen, Dronten of omliggende plaatsen besparen op kosten voor het openbaar vervoer. Behalve een kostenbesparing, zijn zij over het algemeen ook sneller op de plaats van bestemming. Bussen zitten vaak vol en stoppen om de paar kilometer bij een halte. Ook rijden veel bussen slechts 2 keer per uur.


Elektrische fiets in IJsselmuiden kopen

Wilt u een elektrische fiets in IJsselmuiden (dichtbij Dronten en Emmeloord) kopen? Kies voor een elektrische fiets van Tweewielerhoek Reinier! Wij hebben een groot aanbod. Zowel voor dames, heren en kinderen! Zoekt u een goedkope elektrische fiets in IJsselmuiden? Kijk dan naar onze collectie tweedehands elektrische fietsen


Vragen? Neem contact op!

Voor vragen en advies over ons aanbod elektrische fietsen in IJselmuiden, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u langskomen in onze winkel nabij IJsselmuiden. Wij zijn ook ideaal bereikbaar vanuit Dronten, Kampen en Emmeloord.