Elektrische fiets Kampen

Een mooie elektrische fiets in Kampen gezocht? Snel en comfortabel fietsen was nog nooit zo makkelijk. Tweewielerhoek Reinier is al sinds 1988 een begrip in Kampen en omgeving en daarom bij uitstek dé fietsenwinkel die u uitstekend van dienst kan zijn met een nieuwe elektrische fiets in Kampen. Wij hebben namelijk een ruim assortiment elektrische fietsen, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om een elektrische fiets te kopen en er altijd een fiets is die aan uw wensen voldoet. In onze fietswinkel in Kampen vindt u naast elektrische fietsen onder andere ook herenfietsen, damesfietsen, kinderfietsen, elektrische en normale stadsfietsen, tweedehands fietsen, accessoires en onderdelen voor uw fiets.

Elektrische fiets Kampen

E-bike in Kampen

Een e-bike - ook wel elektrische fiets genoemd - is een zeer comfortabele fiets waarmee u snel en in alle vrijheid lange afstanden kunt bereiken zonder moe te worden. Met een normale fiets moet u steeds blijven trappen om sneller te fietsen of dezelfde snelheid te behouden. Een e-bike beschikt over een zogenoemde fietsaccu die op zijn beurt weer de elektromotor van energie voorziet. Door de verschillende sensoren, zoals rotatie- en trapkrachtsensoren, maakt een elektrische fiets het mogelijk om u te ondersteunen en het fietsen een stuk aangenamer te maken. Om in Kampen een e-bike te scoren moet u dus zeker ons assortiment bekijken via de website of langskomen in onze showroom. Ook wanneer u uit de regio Dronten, Emmeloord of IJsselmuiden komt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Onderhoud en reparatie

Ook voor onderhoud en reparatie aan een e-bike in Kampen (dichtbij Dronten, IJsselmuiden en Emmeloord) en omgeving bent u van harte welkom bij ons. Elk gebruiksvoorwerp en vervoersmiddel heeft onderhoud nodig. Voor een elektrische fiets is dat niet anders. Om zo lang mogelijk te genieten van uw e-bike en om reparaties te voorkomen, is het onderhoud aan uw e-bike belangrijk. Wij hebben in onze fietsenwinkel in Kampen veel onderdelen voor uw elektrische fiets op voorraad of kunnen desnoods altijd de juiste onderdelen voor uw fiets bestellen. Problemen of iets stuk aan uw e-bike? Geen probleem! Onze fietsenmakers onderhouden en/of repareren uw e-bike in onze werkplaats.

Koop nu uw elektrische fiets bij ons in Kampen

Of u nu al precies weet welke elektrische fiets u van plan bent te kopen, of dat u nog geen idee hebt, wij helpen u graag aan een betrouwbare en mooie elektrische fiets in Kampen. U kunt daarom niet alleen bij ons terecht in Kampen voor een elektrische fiets, maar ook voor advies en antwoord op al uw vragen. Meer weten? Bel ons op 038-3317126 of mail naar info@tweewielerhoek-reinier.nl.

Wij staan ook altijd voor u klaar in onze winkel aan de Graafschap 30/32 in Kampen.