Flyer elektrische fiets

Beleef veel rijplezier met een flyer elektrische fiets van Tweewielerhoek Reinier! Deze fiets is een goed alternatief voor het woon- en werkverkeer. Daarnaast reist u ook nog eens veilig, milieuvriendelijk en comfortabel van A naar B. Een elektrische fiets van Flyer is van goede kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende modellen. Lees meer over deze fiets in de tekst hieronder.

Flyer elektrische fiets


Energiezuinige mobiliteit

Wij helpen u bij het kiezen van de beste E-bike, een E-bike die aansluit op uw wensen. Geeft u de voorkeur aan energiezuinige mobiliteit? Ook dan is de elektrische fiets van Flyer geschikt voor u. 100 kilometer fietsen op een E-bike komt overeen met het energieverbruik van drie minuten onder een warme douche staan. Oftewel, een elektrische fiets van Flyer is goed voor het milieu.


Alternatief voor woon-werkverkeer

Gaat u voor een elektrische fiets die betrouwbaar is en voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen? In ons assortiment vindt u verschillende fietsen die aan deze kenmerken voldoen. Een daarvan is de Flyer Upstreet5/7.00 gates. De Upstreet-serie vormt een goed alternatief voor het woon- en werkverkeer en heeft een sportieve uitstraling. Daarnaast is deze elektrische fiets geschikt voor elke situatie.


Over Flyer

Sinds 1995 is het bedrijf Flyer, afkomstig uit Zwitserland, bezig met het ontwikkelen van elektrische fietsen. Het hoofddoel van Flyer is het combineren van een uniek en herkenbaar design met innovatieve oplossingen. Hierbij staan de kwaliteit van het product en de vraag van de klant centraal. Er worden hoge eisen gesteld aan deze fietsen, zodat u in zware omstandigheden met een gerust hart op een Flyer elektrische fiets kunt fietsen. Deze elektrische fiets is eenvoudig te bedienen, betrouwbaar, comfortabel én kwalitatief hoogwaardig.


Flyer elektrische fiets bestellen bij Tweewielerhoek Reinier

Als u vandaag bij ons een Flyer elektrische fiets besteld, dan heeft u de fiets morgen al in huis! Wij maken uw elektrische fiets rijklaar en u kunt dus meteen een fietstocht maken. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw nieuwe fiets af te halen in onze fietswinkel aan de Graafschap 30/32 in Kampen. Heeft u meer advies nodig over een elektrische fiets van het merk Flyer? Neem contact met ons op voor meer advies!.