Kinderfiets Kampen

Kinderfiets in Kampen kopen? Breng dan een bezoek aan Tweewielerhoek Reinier. Al meer dan 30 jaar zorgt het team van Tweewielerhoek Reinier voor een aanbod aan mooie fietsen. Wij beschikken over een grote fietsenzaak van bijna 500 vierkante meter in Kampen. Wij beschikken over fietsen voor alle leeftijden. Hebben wij een bepaalde fiets niet in onze showroom staan? Dan kunnen we deze gewoon voor u bestellen. Een kinderfiets in Kampen koopt u bij Tweewielerhoek Reinier.
kinderfietsen kampen

Bekijk hier ons assortiment!

Alpina fietsen van kwaliteit

Tweewielerhoek Reinier beschikt over verschillende kinderfietsen in Kampen. De meesten zijn van het bekende merk Alpina. Wilt u met uw zoon of dochter de fiets komen uitproberen? Dat is natuurlijk mogelijk in ons pand aan het Graafschap 30/32. Besteld u liever makkelijk en snel de fiets online? Dat is ook mogelijk binnen onze webshop. Wij zullen daarna de fiets zo snel mogelijk naar u opsturen. Weet u al wat voor kinderfiets in Kampen u wil gaan aanschaffen? Bekijk hier ons assortiment!

Stoere kinderfietsen voor jongens en meisjes!

Onze kinderfietsen in Kampen zijn zowel geschikt voor jongens als meisjes. Zo hebben we bijvoorbeeld de Alpina Ocean M16 Sweet Pink in ons assortiment. Deze fiets is geschikt voor jonge meisjes en beschikt over een framehoogte van 28 inch. De wielmaten zijn 16 inch en de fiets komt uit 2018. Daarnaast beschikt de fiets ook over een maandje voorop de fiets. Dit is slechts één voorbeeld van de verschillende mogelijkheden van onze kinderfietsen.

Kinderfiets in Kampen kopen? Kies Tweewielerhoek Reinier

Voor een kinderfiets in Kampen bent u aan het juiste adres bij Tweewielerhoek Reinier. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie in onze winkel. Naast onze kinderfietsen kunt u ook bij ons terecht voor elektrische fietsen, stadsfietsen en diverse fietsaccessoires. U krijgt vrijblijvend de mogelijkheid om samen met uw kind de fietsen uit te proberen. Heeft u een aantal vrijblijvende vragen? Neem dan telefonisch contact op via: 038 - 331 71 26. U kunt ook een mail sturen naar info@tweewielerhoek-reinier.nl.